Irrigatie- en druppelslangen leggen

Welkom bij Damcon, waar we er alles aan doen om uw boomkwekerij zo efficiënt mogelijk te maken! Een van de manieren waarop we dat doen, is door het mogelijk te maken om eenvoudig een irrigatieslang of druppelirrigatie te installeren met behulp van onze machines.

Onze plantmachines PL-10 tot PL-90 en de Damcon portaaltractoren kunnen uitgerust worden met speciale functies om het installeren van een irrigatiesysteem gemakkelijker te maken. Met onze machines kunt u snel en nauwkeurig een irrigatieslang of druppelirrigatie installeren, waardoor uw planten de juiste hoeveelheid water krijgen die ze nodig hebben om te groeien.

Het installeren van een irrigatiesysteem met behulp van onze machines is niet alleen gemakkelijk, maar ook zeer efficiënt. Het wordt in 1 werkgang tijdens het planten aangebracht. U bespaart tijd en geld omdat u niet langer handmatig water hoeft te geven aan uw planten. Daarnaast zorgt een irrigatiesysteem voor een betere opname van voedingsstoffen en een gezondere groei van uw planten.